Mikä minnematka.fi?

Minnematka.fi -kampanjan logo. Kyseessä on Keski-Suomen Muistiyhdistyksen kampanja, joka on osa valtakunnallista muistijärjestöjen teemaa "Muistiasiat ovat kaikkien asia".

Haluatko ja voitko osallistua muistityöhön omalla panoksellasi?

Tilaa ilmainen tarra kulkuneuvoosi, jolla kuljet ”ihmisten ilmoilla”. Tarran voit laittaa pyörääsi, autoosi tai muuhun ajoneuvoosi. Lähetä nimesi ja osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@ksmuisti.fi. Kerro samalla, minkä kokoisen tarran haluat (XS, S, M vai L). Lisäämme sivuille tiedon tarkoista tarrojen mitoista.

Tarran materiaali on sellainen, että se pysyy, mutta on myös helppo poistaa. Tarra sisältää läpinäkyvällä pohjalla vain kampanjan nettisivun www.minnematka.fi. Tarkoituksena on, että osoite kiinnittää huomiota, ja ohjaisi hieman yllättäenkin muistiaiheisille nettisivuillemme.

Kampanjan ideana on uudella tavalla tuoda muistiasioita näkyväksi ja keskustelun aiheeksi. Minnematka – kampanja on osa valtakunnallista muistijärjestöjen teemaa vuosille 2019 ja 2020: ”Muistiasiat ovat kaikkien asia”.

Minnematka.fi -kampanja on Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:n kampanja, jolla tuodaan muistiasioita näkyväksi kaduilla ja teillä.